Natuurlijke oplossing voor allergieŽn of intolerantie.

Afbeelding invoegen 

.

Wat is een allergie?

We zien een allergie als een vergissing van het afweersysteem dat heftig reageert op iets wat niet schadelijk is voor mensen

Testen

In mijn praktijk heb ik buisjes met als inhoud stoffen waar u overgevoelig op zou kunnen reageren. 

De reactie van ons lichaam wordt getest als we met bepaalde stoffen in aanraking komen. Je kunt zelf ervaren wat voor reactie de stof op je lichaam heeft. (verzwakkend op de testspier).

Dit ga ik testen met de o ring spiertest. 

  • Bij voedsel allergie of intolerantie is dat voedsel, bijvoorbeeld koemelk, kippenei, vis, schaal- en schelpdieren, noten, pinda's, soja, appel en sesamzaad. Ook kan men allergisch reageren op kleurstoffen en toevoegingen in voedsel.
  • Bij inhalatieallergie zijn  dat stoffen als parfum, verf, sigarettenrook,  koude lucht,  huisdieren,  stof of  huisstofmijt.
  •  Bij contactallergie kunnen dat metalen zoals een nikkel, conserveermiddelen, geurstoffen, planten, haarverf, lijm of geneesmiddelen en zalven zijn.

 

 Behandeling

Via de bouwstoffen (eiwitten vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen) behandel ik de overgevoelige reactie van de voedingsallergie of intolerantie.   

Daarna kunnen ook de stoffen die contactallergie of inhalatieallergie veroorzaken behandeld worden.

Tijdens de behandeling worden bepaalde acupressuurpunten op de rug gemasseerd en ook  aan het (onder) bewustzijn word  aandacht gegeven zodat er volledig gekozen word voor een nieuwe reactie van je lichaam. Na het behandelen is er iets veranderd in je systeem. De stof veroorzaakt geen zwakke reactie meer op de testspier. Zo word stap voor stap geprobeerd de overgevoeligheid /allergie te verminderen.

Deze behandeling word altijd gecombineerd met een voetreflexmassage.

 

1.