Welkom bij natuurgeneeskundige praktijk Elisabeth

Afbeelding invoegen
 

Mijn naam is Liesbeth Appel- Kistemaker geboren in Lutjewinkel ( noord-Holland) in 1964. Ik ben getrouwd met Wout, we hebben twee kinderen, een dochter ( Heleen 1988 ) en een zoon (Robin 1991 ). In mijn vrije tijd vind ik het fijn om te tuinieren en mijn sociale contacten te onderhouden.

Door gezondheidsproblemen in mijn gezin voelde ik mij zo verdrietig en machteloos dat ik mijn onmacht heb omgezet in actie en natuurgeneeskundige therapieën zoals voetreflex ben gaan leren. Hierdoor heb ik de gezondheid in het gezin en familie positief kunnen beïnvloeden. Dit is iets waar ik elke dag nog heel geluk van ervaar.

Vanaf 2006 werk ik als natuurgeneeskundig therapeut in mijn eigen praktijk. Waarden en karaktereigenschappen die ik hierbij belangrijk vind zijn; brede en goede kennis hebben in mijn vakgebied, me kunnen inleven in andere mensen, eerlijk zijn, geduldig, leergierig en open staan voor andere meningen, bijdragen aan een prettige sfeer waar respect en aandacht voor elkaar belangrijk is.

In mijn praktijk kan ik professioneel mijn passie kwijt, het kunnen bijdragen van gezondheid en geluk om me heen.

Graag tot ziens,

Liesbeth