referenties van cliŽnten en ervaringen van de therapeut uit de natuurgeneeskundige praktijk.

 

Referenties van cliënten.

Ik ben meerdere keren bij Liesbeth geweest. Eerst voor mijn rug, waar ik al sinds 1980 last van had.Na twee behandelingen was ik pijnvrij. Nog eenmaal is het terug gekomen na een uitglijer in de sneeuw. Na de volgende behandeling is het niet meer terug gekomen.

Daarna heb ik een allergie behandeling gehad , omdat ik een hardnekkige hoest had.
Ik bleek allergisch te zijn voor gist.

Het is heel prettig om door Liesbeth behandeld te worden, ze straalt rust uit.

N. K


Ik vind voetreflexologie een ontspannen vorm van therapie. De pijn die je af en toe voelt is niet erg. Grappig dat alle dingen die Liesbeth voelt ook kloppen met mijn klachten.En wonderlijk dat Liesbeth iets voelde en vroeg of ik last van mijn hand had. Op dat moment werd ik me er van bewust dat dat ook zo was.De behandelingen hebben een heel gunstig effect gehad op mijn migraine aanvallen. Ik voel me ook veel fitter. Vooral mijn ogen die eigenlijk constant moe waren zijn nu minder vermoeid. ik zou alle mensen gunnen dat ze een voetreflex behandeling kunnen ervaren.

E. M.


Via via hoorde ik van van iemand die minder pijn in haar voeten had door de behandeling van Liesbeth. Ik had zelf hele pijnlijke voeten en wist me er af en toe geen raad mee. Ik heb overal pijn maar van mijn voeten en handen heb ik het meeste last.De behandelingen van Liesbeth vind ik heel fijn, echt even genieten, een momentje voor mezelf. Gedurende de behandelingen ging het steeds een beetje beter met me.

Ik heb minder pijn in mijn voeten en handen.Hierdoor kan ik mijn hobby kaarten weer doen.

mvr A

 

Ik had ernstige ernstige hooikoortsklachten, (pijnlijke, branderige, tranende ogen) ook kon kon geen licht verdragen en was chronisch verkouden.Vaak was ik  benauwd en had vaak voorhoofdsholte ontsteking.Na een paar behandelingen met buisjes van verschillende grassen, pollen, huismijt, de huid en haren van dieren was er al veel verbetering. Daarna heb ik ook belangrijkste bouwstoffen laten testen en behandelen om mijn immuunsysteem te verbeteren.Ik voel me nu geweldig.

Gelukkig kan ik nu weer genieten van het mooie weer zonder klachten.

Super.. Liesbeth

Chantal Liesbeths  ervaringen met behandelingen,

Buikpijn

 Een jongetje van 10 jaar had vaak buikpijn. Na 3 keer voetreflex bij hem gedaan te hebben waren de klachten over.

Kromme vinger

 Een meneer had zijn vinger gekneusd. Na een aantal maanden was de vinger niet pijnlijk meer, maar de vinger stond nog wel krom. Door Quantum touch zagen we de vinger rechter worden in 1 behandeling.

Rugklachten 1

Deze jongeman was al maanden thuis i.v.m. zijn rug. Meestal duren rugklachten oplossen langer, maar deze keer gebeurde er de eerste keer al heel veel. Hij kwam krom de behandelruimte binnen en liep een uur later recht de praktijk weer uit.

Hoofdpijn

Deze mevrouw had heel veel pijn bij haar schedelrand, ze kon niet liggen op haar rug. Tijdens de quantum touch corrigeerde de stand van de atlas en de draaier zich , daarna was de druk niet pijnlijk meer bij haar schedelrand.

Fibromyalgie

Er zijn meerdere mensen die ik behandel om de pijn te verlichten.

Bijholte ontsteking

Deze meneer had al jaren 2 x per jaar een bijholteontsteking.

Door de voetreflex heeft hij na een aantal behandelingen, al jaren geen ontstekingen meer gehad. Hij vind de voetreflexmassage prettig om te krijgen. Als hij verkouden is komt hij nu bij me langs om de ontsteking te voorkomen.

Vermoeidheid

Tegenwoordig is iedereen druk, druk , druk

Dan is voetreflex een geweldige manier om tot rust te komen en het hele lichaam te masseren via de voeten. Vaak komen de mensen voor andere klachten,  maar meer vitaliteit hebben na een voetreflexmassage hoor ik regelmatig van verschillende mensen.

Pijn aan de achterkant van het bovenbeen en de kuiten.

Deze meneer had al een jaar deze pijn Na 2 combinatie behandelingen van triggerpointtherapie en quantum touch was en bleef de pijn weg. De oorzaak was in een triggerpoint in de billen en scheefstand van de wervelkolom.

Hoofdpijn

Meerdere cliënten hebben stress-hoofdpijn. Door quantum- touch in combinatie van triggerpointmassage kan de pijn verminderd worden. Een aantal mensen komen met hoofdpijn binnen en gaan zonder hoofdpijn naar huis. Ook zijn er mensen waarbij allergie een rol speelt. Om herhaling te voorkomen is kunnen deze oorzaken uitgetest en behandeld worden met goed resultaat.

Pijnlijke voeten1

Deze mevrouw had erge pijnlijke voeten en tenen. De tenen waren krom en het lopen deed erg veel pijn. De dokter had het al gehad over tenen breken als mogelijke oplossing voor haar klachten.Na 2 behandelingen ,voetklachten massage, was de pijn een stuk minder. Ze loopt op wolken zegt ze regelmatig tegen me. Om de 6 weken komt ze bij me, geweldig dat ik haar heb mogen en kunnen helpen.

 Voetklachten 2

 Deze mevrouw had ook pijn bij de tenen maar dan meer tussen de tenen. Ze was al bij meerdere specialisten geweest, de huisarts, de podoloog en de neuroloog. Hij had haar voorgesteld de zenuw dood maken zodat de pijn in ieder geval stopte.

Tijdens de massage vond ik spierknopen in de lange strekker van de tenen (scheenbeenspier) en de tussenbeen spiertjes. Samen veroorzaakte deze spierknopen de snijdende pijn tussen de tenen. Regelmatig ( 1x in de 5 weken) masseer ik de voeten. Gelukkig is de pijn niet terug gekomen.

 Voetklachten 3

Deze cliënt had een pijnlijke voorvoet. Het was alsof hij liep op steentjes. De oorzaak waren spierknopen in de lange buiger van de tenen ( kuit) en de korte buiger van de tenen( onder de voet maar net boven de hiel). De 2 de afspraak was de pijn zo goed als weg. Door zelf de knopen te masseren, heeft  hij zelf ook bijdragen aan het herstel.

Een  cliënt heeft de ziekte van parkinson.
Het is heel bijzonder dat hij in het begin van de behandelingen bijna /geen spierkracht had om de spiertest te doen.
Daarom heb ik hem getest via zijn vrouw.
Na het behandelen van de graanmix veranderde er iets in zijn systeem, daarna kon ik hem zelf testen.
Elke keer ben ik weer onder de indruk dat dit mogelijk is, hij heeft zijn volledige kracht weer terug. Jammer genoeg zijn er tot nu toe is er nog geen verbetering met de tremorklachten.

Gistallergie/ candida 
Deze cliënte had vervelende hoest en benauwdheidsklachten.
Ze heeft in het verleden veel antibiotica gebruikt voor haar candida klachten.(schimmelinfecties) Na behandeling van de eerste basisstoffen gaf de behandeling van gist, granen, suiker en candida verbetering.
Nu heeft ze geen luchtwegklachten meer.

Voedselallergie
Deze cliënte had al eerder laten testen welke levensmiddelen haar klachten gaven. Ze kreeg buikpijn en hoofdpijn van appels, paprika en nog een aantal producten. Maar regelmatig had ze ook pijn zonder te begrijpen waardoor het kwam.
We besloten stap voor stap te gaan behandelen en te beginnen met de basisstoffen.
Na de behandelingen van alle stoffen waar ze op reageerde, kon ze de levensmiddelen waar ze overgevoelig voor was weer eten en zijn haar klachten verleden tijd.
Alleen de appel bleef een reactie geven, Het bleek dat ze de appel die onbespoten was wel kon verdragen en de appel uit de supermarkt (bespoten met bestrijdingsmiddel ) niet.
Soms is het echt wel even zoeken, maar na behandeling van pesticiden test ook de spiertest met de appel uit de supermarkt sterk.
( niet dat bestrijdingsmiddelen goed voor ons zijn, maar door de behandeling wordt er niet meer alarm geslagen in het lichaam, waardoor er vervelende klachten ontstaan).

Kattenallergie
Een jongetje was allergisch voor katten , na 1 behandeling waren de klachten die hij kreeg als hij met de poezen in aanraking kwam (niezen en de rode ogen) verdwenen.