referenties van cliŽnten en ervaringen van de therapeut uit de natuurgeneeskundige praktijk.

 

Referenties van cliënten.

Ik ben meerdere keren bij Liesbeth geweest. Eerst voor mijn rug, waar ik al sinds 1980 last van had.Na twee behandelingen was ik pijnvrij. Nog eenmaal is het terug gekomen na een uitglijer in de sneeuw. Na de volgende behandeling is het niet meer terug gekomen.

Daarna heb ik een allergie behandeling gehad , omdat ik een hardnekkige hoest had.
Ik bleek allergisch te zijn voor gist.

Het is heel prettig om door Liesbeth behandeld te worden, ze straalt rust uit.

N. K


Ik vind voetreflexologie een ontspannen vorm van therapie. De pijn die je af en toe voelt is niet erg. Grappig dat alle dingen die Liesbeth voelt ook kloppen met mijn klachten.En wonderlijk dat Liesbeth iets voelde en vroeg of ik last van mijn hand had. Op dat moment werd ik me er van bewust dat dat ook zo was.De behandelingen hebben een heel gunstig effect gehad op mijn migraine aanvallen. Ik voel me ook veel fitter. Vooral mijn ogen die eigenlijk constant moe waren zijn nu minder vermoeid. ik zou alle mensen gunnen dat ze een voetreflex behandeling kunnen ervaren.

E. M.


Via via hoorde ik van van iemand die minder pijn in haar voeten had door de behandeling van Liesbeth. Ik had zelf hele pijnlijke voeten en wist me er af en toe geen raad mee. Ik heb overal pijn maar van mijn voeten en handen heb ik het meeste last.De behandelingen van Liesbeth vind ik heel fijn, echt even genieten, een momentje voor mezelf. Gedurende de behandelingen ging het steeds een beetje beter met me.

Ik heb minder pijn in mijn voeten en handen.Hierdoor kan ik mijn hobby kaarten weer doen.

mvr A

 

Ik had ernstige ernstige hooikoortsklachten, (pijnlijke, branderige, tranende ogen) ook kon kon geen licht verdragen en was chronisch verkouden.Vaak was ik  benauwd en had vaak voorhoofdsholte ontsteking.Na een paar behandelingen met buisjes van verschillende grassen, pollen, huismijt, de huid en haren van dieren was er al veel verbetering. Daarna heb ik ook belangrijkste bouwstoffen laten testen en behandelen om mijn immuunsysteem te verbeteren.Ik voel me nu geweldig.

Gelukkig kan ik nu weer genieten van het mooie weer zonder klachten.

Super.. Liesbeth

Chantal