Quantum- Touch

Afbeelding invoegen 

 
Wat is Quantum-Touch?

De nieuwe Quantum wetenschap doet veel onderzoek op het gebied van de allerkleinste deeltjes van ‘materie’ en hieruit kan men steeds meer concluderen dat alles energie is en bestaat uit verschillende trillingsfrequenties.

Simpel gezegd bestaat alles uit trilling, ook wij mensen. We zijn als mensen in staat om onze trilling te verhogen en dit zorgt er voor dat we ons dus ‘lichter’, beter en gezonder voelen. Quantum Touch maakt gebruik van de energie die vrij voorradig is in het universum. We noemen deze energie: Levenskrachtenergie.

Quantum-Touch maakt gebruik van  deze energie die wordt versterkt door te focussen op een bijvoorbeeld een pijnlijke plek door middel van verschillende soorten ademhalingstechnieken en lichaamsbewustzijns techniek.

Verloop en de effecten van een behandeling

De behandeling gaat over de kleding heen, waarbij je meestal licht wordt aangeraakt door mijn handen. De behandeling met Quantum Touch begint altijd met het controleren op de scheefstand van rugwervels, botten en het rechtzetten daarvan. Daarna word gekeken waar je verder behandeld wil worden. Het lichaam geeft duidelijk aan waar blokkades zijn .Door middel van de handen van de therapeut word er een energie veld rondom de pijn, spanning of ontsteking geplaatst waardoor je lichaamseigen intelligentie doet wat die noodzakelijk acht om verbetering te krijgen.

Voor wie?

Voor diverse klachten is een Quantum Touch® behandeling zeer geschikt. Rugklachten, nekklachten, migraine, hoofdpijn, pijn, ontstekingen, maar ook scheefstand van de heupen, de schedelrand en het bekken zijn allemaal goed te behandelen.

 

natuurgeneeskundigepraktijk Elisabeth, Mienakker 2, 1718Mr, Hoogwoud, ( Noord-Holland )